Якщо ви ходили учора по гриби, пропоную зготувати класний сніданок. Для цього вам треба буде:
– яйце страусине – 1 штука;
– гриби (лисички, опеньки) – 500 г
– сир м’який домашній, нежирний – 200 г
– сіль і перець – за смаком

лисички

Промити і дрібно порізати свіжі гриби. Викласти на розігріту сковороду і посолити. Тушкувати гриби під кришкою на середньому вогні 10 хвилин, поки не випарується грибний сік. За цей час збовтати в глибокій мисці страусине яйце, додати сир, сіль і перець за потреби. Змішувати суміш до однорідної маси. Залити гриби яєчною сумішшю і перемішати так, щоб суміш покрила гриби повністю.
Залишити блюдо смажитися на середньому вогні до готовності.
Вживати гарячим. Смачного!)))

Advertisements